Skip to content

Elokuvan jännitystä myös slottipelissä

Kun on puhe viihdyttävästä ajanvietteestä, yksi suosittu vastaus on elokuvien katselu. Mukavaa ajanvietettä on myös pelien pelaaminen. Monille se tarkoittaa kolikkopelejä ja muita kasinopelejä netissä. Kun nämä kaksi yhdistetään, saadaan aikaan mainiota viihdettä. Usein pohditaankin, mitkä elokuvat valitaan slottipeleihin ja kannattaako niihin pohjautuvia kolikkopelejä pelata.

Miksi elokuvista tehdään slottipelejä?

Elokuvista slottipelien tekeminen on nerokas ajatus markkinoinnin kannalta. Kuka tahansa, joka pitää slottipeleistä, tulee myös pelaamaan sellaista vaihtoehtoa, jossa on pelaajalle mieleinen teema. Mikäli hän on juuri nähnyt The Dark Knight –elokuvan, on erittäin todennäköistä, että kyseinen pelaaja pelaa mielellään siihen liittyvää kolikkopeliä.

Tästä ilmiöstä hyötyvät molemmat osapuolet: pelaaja saa itselleen mieleistä tekemistä ja pelaamista, kun taas pelinkehittäjä on kietaissut ideallaan lisää faneja sen ympärille.

Mitkä teokset valitaan kolikkopeleihin?

Kun elokuva-aiheista slottipeliä suunnitellaan, yksi tärkeimmistä kriteereistä valikoimisen kannalta on sen suosio. Elokuvaa, joka ei ole kovin suosittu, on turha muuttaa peliksi, sillä tuntemattomasta aiheesta kertovaa kolikkopeliä ei kovin moni ryhtyisi pelaamaan. Niiden puoleensavetävä voima on nimittäin se, että pelaaja on nähnyt sen tai kuullut siitä. Sen takia hän haluaa pelata mieleisten hahmojen ja juonikuvioiden parissa.

Elokuvalta vaaditaan myös vahvoja hahmoja ja konkreettista tarinankerrontaa. Jos mukana on jokin ikoninen hahmo, kuten Alien -elokuvassa itse ulkoavaruuden asukit, sen paremmin se sopii slottipeliksi. Merkit muodostuvat usein juuri kaikkein tunnetuimmista hahmoista ja kasvoista.

Marvelin slottipelit

Marvel tunnetaan erityisesti supersankareistaan. Esimerkiksi Hulkista, Captain Americasta ja Wolverinesta kertovat elokuvat ovat kaikki erittäin suosittuja pelejä, eivätkä syyttä: yleensä nämä pelit ovat huolella valmistettuja ja usein myös linkitetty johonkin tiettyyn progressiiviseen päävoittoon.

Kannattaako valkokankaalta tuttuja kolikkopelejä pelata?

Elokuva-aiheisia kolikkopelejä on olemassa monenlaisia. On olemassa niitä, joissa on suunnitteluvaiheessa laitettu mukaan muutakin ajatusta kuin mahdollisimman suuret tuotot. Lisäksi löytyy niitä, joissa ei oikeastaan ole pelauksellisesti mitään muuta mielenkiintoista kuin tutut hahmot symboleissa.

Suosittelemmekin ensin ottamaan selvää, mitä mielessäsi olevasta pelistä sanotaan ja kuinka se on arvosteltu. Jotkut ovat erittäin tuottoisia, sillä niissä mukana on myös monia bonuspelejä, ilmaiskierroksia ja toisinaan progressiivinen päävoitto. Tällaisia vaihtoehtoja kannattaa ehdottomasti lähteä pelaamaan.