Skip to content

Suomalaiset naisnäyttelijälahjakkuudet

Suomessa on paljon lahjakkaita naisnäyttelijöitä, joiden suorituksia on ilo seurata. Olemme koonneet listan erittäin lahjakkaista naisista, jotka ovat alan todellisia huippuja. He ovat luottohenkilöitä, joiden nimi takaa elokuvan tason olevan korkea.

Niina Lahtinen

Niina Lahtinen on näyttelijä Aku Hirviniemen puoliso, joka taitaa komedian. Tämä huipputaituri toimii lisäksi käsikirjoittajana. Huumorilla kyllästetty nainen on tuttu lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista, kuten 21 tapaa pilata avioliitto, Siskonpeti sekä Luokkakokous 1 & 2. Lahtinen on noussut raketin lailla kotimaisen viihdemaailman huipulle.

Krista Kosonen

Krista Kosonen ei useimmille suomalaisille esittelyjä kaipaa. Hän on todella kaunis näyttelijätär, joka osaa eläytyä mihin tahansa rooliin. Hän on voittanut useita palkintoja, joista viimeisin tuli vuoden 2016 Jussi-gaalassa parhaasta naispääosasta. Hiljattain lapsen saanut tähti on kihloissa ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa.

Iina Kuustonen

Mikko Kuustosen tytär Iina Kuustonen hätkähdyttää kauneudellaan ja lahjakkuudellaan. Positiivisuudestaan tuttu näyttelijä on tähdittänyt useita elokuvia, joihin kuuluvat Kesäkaverit, Viikossa aikuiseksi ja Äkkilähtö. Lisäksi hän on ollut jo pidempään mukana suositussa Syke-sarjassa.

Irina Björklund

Irina Björklund on tehnyt uraa kotimaan lisäksi myös kansainvälisellä tasolla. Hollywood-elokuvissakin näkynyt tähti on näytellyt jopa George Clooneyn kanssa The Americansissa. Valkokankaiden lisäksi hän on tunnettu äänestään, sillä hän on tehnyt paljon musiikkia ranskaksi. Tähti on naimisissa huippunäyttelijä Peter Franzénin kanssa.